Поредната "лъжа", оказала се вярна: Христо Йовов е бил собственик на Левски


Поредната "лъжа", оказала се вярна: Христо Йовов е бил собственик на Левски
Снимка: БГНЕС

9614 0

След като акциите на Левски станаха публично достояние, става ясно, че бившият играч на тима Христо Йовов наистина е бил собственик на "сините" и то в продължение на месец. Освен на него акциите на клуба са били "джиросани" и на Даниел Боримиров от Спас Русев.

Това се е случило в края на януари миналата година, като през февруари са били официално прехвърлени на Васил Божков, след което той ги е дал на Георги Попов. Припомняме, че още през зимата на 2019 година се появи новината за Йовов и Боримиров, но тогава категорично бе отречено това твърдение. Иначе последното "джиросване" на тези акции от страна на Васил Божков към Бойко Борисов е станало още на 8 май.

"Няма нищо такова. Някои хора се опитват да създават новини. Моята енергия е съсредоточена другаде. Това не ми пречи, но са фалшиви новини. Над 100 разговора проведох от сутринта. Обяснявам на всички, че няма нищо вярно. Пълни измислици!“, заяви Йовов миналата година по темата.  Всички събития от днешния ден покрай Левски - може да следите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички