Божинов: Бих играл без пари и бих стоял резерва в Левски


Божинов: Бих играл без пари и бих стоял резерва в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2225 0

Нападателят Валери Божинов за пореден път обяви, че би приел да се върне в Левски и да завърши кариерата си на "Герена". Той е съгласен и да бъде резерва, за да може Найджъл Робърта да бъде трансфериран. Футболистът на Пескара обаче не е търсен от ръководството. Ако бъде потърсен, той ще приеме и би играл без пари за "сините".

"Преди време бях казал, че ако се върна в Левски, ще играя за без пари. Ще го изпълня. Искам феновете на Левски да го знаят. Ако се върна, ще играя за без пари. Ще оставя сърцето и душата си. Левски има нужда от големи левскари в този труден период. В момента на Левски трябва да се дава, а не да се взима. Моето его е голямо, да, но когато става въпрос за каузата, го оставям настрани. Всички ще имат моята подкрепа, цялостна. И всички останали млади футболисти. Всичко е в ръцете на треньора, на г-н Сираков, на г-н Папазов", коментира Божинов пред "Дарик".

"Георги Тодоров го уважавам. Имаме приказка, но никога не е ставало въпрос за мое връщане. Моето желание е да се върна в Левски и да завърша кариерата си там. Трябва и от двете места обаче да се иска. Обичам Левски", допълни нападателят.

"Едно голямо браво. Поклон и уважение за феновете. Имаме нужда от феновете на Левски. Без тях Левски нямаше да съществува. Обединението прави силата. Ако ние сме заедно, Левски няма кой да го бутне. Не съм израснал на "Герена", но това, което видях но 100-годишната, ми остана в сърцето и душата", казва още бившата футболна звезда. А какво дарение направи на Левски Божинов през май вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички