"Екшънът" продължава: Левски на Левскарите с нова тирада срещу Наско Сираков


"Екшънът" продължава: Левски на Левскарите с нова тирада срещу Наско Сираков
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7515 0

"Синьото" сдружение "Левски на левскарите" излезе с ново съобщение, адресирано до мажоритарния собственик на Левски - Наско Сираков. 

От сдружението използваха социалната мрежа "Facebook" да отговорят на последния текст от легендата на "сините", който той пусна на официалния сайт на Левски по-рано през днешния ден (14 юли).

Цялото съобщение от "Левски на левскарите":

"ИСТИНАТА ЗА МАЖОРИТАРЯ-СПАСИТЕЛ

След като през май 2020 левскарите гласувахме доверие на настоящия мажоритарен собственик да пази акциите на клуба ни, година и половина ПФК Левски се управляваше от експертизата на семейството му и придворните им пажове.

В резултат на това управление, до септември 2021 ПФК Левски беше докаран до „финансов, футболен и морален фалит” - кратко, точно и ясно определение, дадено от Станимир Стоилов - учредител и член на Управителния съвет на Сдружение “Левски на Левскарите”.

Въпросният фалит бе факт въпреки генерираните до този момент над 7 млн. лв. от привържениците.

Под натиска на организираните левскари – под един процент от целокупната левскарска общност според лицето претендиращо за собственост върху Левски, бе поканен същия този Станимир Стоилов - човекът, чието име вече дори го е страх да спомене.

Заедно с назначения лично от мажоритарния собственик изпълнителен директор Ивайло Ивков и спонсора започна възстановяването на клуба. Именно това възстановяване след експертното управление на мажоритаря направи възможно всичко положително, за което той се бие в гърдите в предсезонното си обръщение към левскарите.

А какво бе участието на мажоритарния собственик при спасяването на клуба през тези три години? Е, то се изразява(ше) в пушене на цигари в различни стаички и клубния магазин.

При разразилите се спорове между клуба и спонсора, взе страната на спонсора, а не защити интересите на ПФК Левски.

През този тригодишен период нагледно се видя какво означава мързел, безхаберие и неучастие в работните процеси на клуба.

За това време се наслушахме на лъжливи обещания и гаранции, нагледахме се на игра на криеница от фенове и журналисти, а за капак на всичко – на заграбването на акциите на Светинята.

Но все пак, г-н мажоритар, и ти свърши нещо. Разкри на всички левскари истинския си образ.

Факти, факти, факти. За мнозина неприятни, неудобни. За ужас на узурпаторите обаче, все повече от активните левскари, ходещи на стадиона, съзират истината.

Левскари, утре започва Сезонът на протеста. Сезонът, в който да изгоним гаврещите се с институцията “Левски”.

Елате на "Герена" и нека мнението ви се чуе високо и ясно още от първата минута", написаха от сдружението.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Николай Костов заяви, че Левски се цели в шампионската титла преди старта на Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички