"Една история, вдъхновила цяла страна": Вълнуващи ПЪРВИ КАДРИ от филма за Георги Аспарухов - Гунди (ВИДЕО)


"Една история, вдъхновила цяла страна": Вълнуващи ПЪРВИ КАДРИ от филма за Георги Аспарухов - Гунди (ВИДЕО)
Снимка: Иво Тицин

2236 0

"Една история, вдъхновила цяла страна" - част от думите, с които е представен игралният филм "Гунди - Легенда за любовта". Както е отлично известно, той е посветен на легендата на Левски Георги Аспарухов.

Два месеца след края на снимките пък вече има и първи кадри от дългоочакваната продукция. Припомняме, че тя ще бъде излъчена през 2024 година. Режисьор е Димитър Димитров, сценарист - Емил Бонев, оператор - Борис Славков. В главните роли са Павел Иванов, който играе Гунди, както и Александра Свиленова, която ще се превъплъти в съпругата му Величка.

"Изключително горди и щастливи сме, че вече можем да покажем първи кадри от филма, за който мечтаем дълги години. Благодарение на блестящия екип от професионалисти, които стоят зад тази огромна продукция, първият официален тийзър е реалност.

С това машината на времето се завърта и ни връща към малко познати факти и истории за личността на този легендарен български футболист, вдъхновил цял народ" - пък споделят Иван Христов и Андрей Арнаудов - продуцентите на филма.

Благодарение и на кадрите разбираме актьорите, избрани и за други роли. В ролята на Мария (майката на Гунди) ще видим Параскева Джукелова, а Александра Костова ще играе Лидка (сестрата на Георги Аспарухов). В семейство Маркови ще се превъплътяват Емил Марков (арх. Марков - бащата на Лита) и Биляна Петринска (Марена - майката на Лита).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички