"Учудвам се, знае къде е": Кокала за Ники Костов и недоволството от димките и факлите на феновете на Левски


"Учудвам се, знае къде е": Кокала за Ники Костов и недоволството от димките и факлите на феновете на Левски
Снимка: Ilian Telkedjiev LAP.bg

2168 0

Левски взе трите точки срещу опашкаря Етър в последния кръг, но отново с гол, дошъл към края на срещата. След двубоя старши треньорът Николай Костов пък изрази недоволство от някои прояви на привърженици на отбора.

И по-конкретно - към димките и факлите. Специалистът отбеляза факта, че когато "сините" натискат в търсене на попадение и цялостно се намират в тандем, не е никак добре играта да се накъсва с прекъсвания от по няколко минути.

Легендата на клуба Емил Велев обаче е на малко по-различно мнение. Кокала призна пред SportLive.bg, че е учуден от реакцията на Костов, тъй като той е наясно къде е отишъл да бъде треньор. Ето как коментира пред медията ни:

"Явно той още не е свикнал с тези факли и димки, защото на мен никога не ми е правило впечатление. Даже напротив, имало е настроение по трибуните и когато има и факли, и се спира играта, нямаш друг начин освен да изчакаш да премине това нещо.

Учудвам се на неговата реакция, тъй като той знае къде е дошъл да е треньор. За факлите винаги е имало такива. Едно време нямаше подобни пиротехники. Сега се забелязват на почти всички мачове. Спират се понякога двубоите за известно време" - започна той.

За финал пък призна, че според него не е имало нарушаване на темпото, тъй като отборът започнал с атаките от самото начало. Дори напротив - смята, че след това са събрали енергия и вкарали.

"Не мога да кажа, че се е нарушило някакво темпо, защото от самото начало Левски си атакуваше непрекъснато. Дори след прекъсването събраха много повече енергия и успяха да реализират и гола" - сподели още Велев пред SportLive.bg.

Вижте и как Кокала обясни минималните победи на Левски в края на мачовете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички