Славия - Левски по ТВ: Къде да гледаме дербито от Първа лига?


Славия - Левски по ТВ: Къде да гледаме дербито от Първа лига?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3039 0

Славия посреща Левски в двубой от междинния 11-ти кръг на Първа лига. Двубоят на стадион "Александър Шаламанов" е от 18 часа, като срещата е много важна и за двата отбора.

"Белите", водени от новия си наставник Иван Колев, ще търсят излизане от кризата като имат 4 точки от 9 мача. "Сините" пък са на трето място с 19 точки и ще търсят задължителен успех преди следващите им две срещу Лудогорец и ЦСКА.

В последния кръг Левски победи Етър с минималното 1:0 у дома, но постоянно търсеше попадение срещу сгъстената защита на великотърновския отбор. Славия загуби като гост от лидера във временното класиране Локомотив Пловдив с 2:0.

Николай Костов няма да може да разчита на Кристиян Йовов, като под въпрос до последно ще е Асен Митков, който се е разболял преди двубоя. Наставникът трябва да вземе и решение кой от бразилските състезатели да остане извън групата, като в последните два двубоя това бе Дарлан. Очаква се този път решението да е различно.

За последно двата тима се изправиха един срещу друг миналата есен, когато "белите" победиха с 1:2 на стадион "Георги Аспарухов". В последните 5 мача Славия има 3 победи срещу 2 успеха за "сините".

Тв излъчване

Срещата на стадион "Александър Шаламанов" започва в 18 часа и ще бъде предавана пряко по Диема Спорт. Славия - Левски ще може да следите и НА ЖИВО в Sportlive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички