Договорът на Хосе Кордоба с Левски изтича, но място за паника на "Герена" няма


Договорът на Хосе Кордоба с Левски изтича, но място за паника на "Герена" няма
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2761 0

Панамският централен защитник Хосе Кордоба е един от най-добрите играчи на Левски през сезон 2021/22, но е факт, че той играе на "Герена" под наем от тима на Индепендиенте де ла Хорера, а договорът му изтича след края на кампанията.

Все пак, "сините" фенове не трябва да се притесняват, че ще останат без солидния бранител в края на месец май, тъй като старши треньорът Станимир Стоилов потвърди, че клубът е провел разговори с панамския отбор и "нещата с Кордоба са почти решени", тъй като в контракта му има специална откупна клауза, която ще бъде активирана:

"Нещата с Кордоба почти са решени. Имаме клауза, разбрали сме се с неговия панамски клуб. Той ще бъде играч на Левски. Кордоба положи доста усилия първите месеци, когато дойде. Има още къде да работи", заяви Мъри пред "Gong" и добави:

"На мен повече ми се иска някои от нашите български играчи да се развиват повече и да отиват в нашия национален отбор. Имаме достатъчен брой българи, които могат да повишават нивото си и да получат повиквателна. Радвам се за всеки наш футболист, който се развива и става национал".

"Пред Кордоба има светло бъдеще, ако продължи да тренира и играе по този начин. Надявам се и клубът да спечели от неговото привличане. Казах вече, че привличаме футболисти с по-лесно решими проблеми", каза още "синият" наставник.

*20-годишният Хосе Кордоба пристигна на стадион "Георги Аспарухов" от тима на Етър Велико Търново, а силните му изяви му спечелиха и повиквателна за националния отбор на Панама. 

Вижте още: Кои са националите на Левски? (8 имена)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички