Станимир Стоилов: Предните паузи не ни се отразиха добре


Станимир Стоилов: Предните паузи не ни се отразиха добре
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1278 0

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, отчете, че победата на "сините" над Локомотив София е заслужена, но призна, че отборът му е могъл да реши срещата в столичното дерби много по-рано и срещата да не завършва с минималното 1:0.

„Заслужена победа. Имахме много ситуации и до 20-ата минута трябваше да сме решили мача. Имахме и колебания. Във фаза защита се справихме, защото нямаше опасност пред нашата врата. В атака трябва да работим още за завършващата фаза. Добър мач, но трябва да вдигнем още класата си. Доволен съм от адаптацията на Илиян. Той е на терена да помага на терена и да вкарва голове. Има дълъг път да извърви, но е добре като отбележиш, защото идва и самочувствието“, заяви Стоилов.

„Предните паузи на националния отбор не ни се отразиха добре, защото след тях имаше колебания. Дано сега не е така. Такъв е календарът и няма какво да правим. Трябва след това да работим добре. Преди това беше мач с Локомотив София на „Васил Левски“, победихме, но изиграхме слаб мач. Във футбола винаги има интереси, но, който и да е президент на БФС, трябва да се съобразява с Левски. Трябва да има едно уважение“, добави още той.

„Дай Боже всички играчи да са здрави. Искам да видя Левски, който да играе футбол. Дано тези играчи да се настроят от национален към клубен футбол. Все пак в клубовете получават заплатите си. Левски ще направи всичко възможно, за да вземе лиценз“, каза треньорът на Левски.

А какво каза колегата му от Локо София, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички