Потвърдено: Левски вече изплаща втория си най-сериозен дълг


Потвърдено: Левски вече изплаща втория си най-сериозен дълг
Снимка: Lap.bg

3666 0

Получи се потвърждение и от чужбина, че Левски е започнал да погасява дълга си към ганайския футболист Насиру Мохамед. То дойде от сайта Ghanasoccernet.com, който не уточнява каква част от дължимото е получил футболистът, но пише, че плащанията от "Герена" към него са започнали.

Досега информация за започнало изплащане на дълга от страна на българския гранд имаше само в български медии, които се позоваваха на неназовани свои източници. Дългът към Мохамед е около 800 000 лева за неизплатени заплати.

В края на миналия месец изпълнителният директор на "сините" Иво Ивков обяви следното: "Няма споразумение с Насиру Мохамед, но имаме план как да преодолеем това".

Както е известно, дълговете към ганаеца и бившия треньор Петър Хубчев са най-сериозните, които има Левски. И двете задължения са на стойност плюс минус 800 000 лева. Именно те бяха в основата на притесненията на ръководството за лиценза на клуба. Твърди се, че от дълга към Хубчев са останали 290 000 лева. А ето каква е ситуацията с лиценза към дата 16 март.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички