Наско Сираков взе отношение по нашумелите казуси в Левски и отсече: Най-важният мач е този с НАП


Наско Сираков взе отношение по нашумелите казуси в Левски и отсече: Най-важният мач е този с НАП
Снимка: Levski.bg

6088 0

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, говори по най-интересните казуси, свързани със "синия" клуб в последно време. Бившият футболист е категоричен, че "най-трудният мач е този с НАП", той също така разкри дали скоро ще видим в игра Билал Бари пред БГ Радио в предаването "Спорт в БГ", осъществявано със съдействието на Фондация "Спорт в България".

Думите на Сираков

"Смятам ,че отборът в момента е в добро състояние, показа го последният месец и половина в европейските клубни турнири. Представихме се добре, с малки изключения, и в шампионата. Всичко е нормално и спокойно", заяви Сираков.

Битките с Айнтрахт Франкфурт

"Мисля, че Айнтрахт е прекалено голяма хапка за нас в този момент. Най-нормалното нещо се случи, защото ние не можем да изтъкнем нито една причина защо трябва ние да ги отстраним. Далеч сме още от тяхното ниво, трябва да се работи много в България, за да стигнем до тези клубове".

Николай Костов, Ивелин Попов и договорите в Левски

"С Ники се познаваме от 35 години и мисля, че изборът ми беше добър и правилен. Той го доказва с работата си в клуба. Аз няма да влизам в подробности, водят се разговори с всички футболисти, на които им изтичат договорите. Дори да има такива, които не желаят да подновят договорите си - това е техен проблем".

"Изрично по негово желание (бел. ред. на Ивелин Попов)" - за напускането на Попето.

Селекцията в клуба и Билал Бари

"Аз не обичам спекулациите на тази тема. Последните месеци прочетох изключително много глупости. Каквото е във възможностите на клуба ще бъде направено. Разбира се, ако е в рамките на това, с което може да се справим. Нито Николай Костов ми е извивал ръцете за нови играчи, нито търся централен нападател. Ние имаме двама. Бари още се възстановява и се надявам до 3 месеца да го видя в игра.Трансферният прозорец приключи, каквото и да говорим сега, вече е минало. Не е имало някакъв специален интерес, който да ни задоволява. Целта ни беше да запазим отбора и да се представим максимално добре в първенството".

Ситуацията с НАП

"Аз съм учил финанси, но не обичам да се занимавам с неща, с които има по-добре подготвени хора от мен, такива има в клуба. Като цяло трябва да сме спокойни. Последните 5 месеца сме погасили над 3 милиона, може би и повече, от задълженията ни към НАП. Надявам се скоро да имаме споразумение с агенцията, което ние да изпълняваме".

"Нормално е треньорът и футболистите да имат високи амбиции. Бих се радвал да побеждаваме всеки мач, това не е възможно. Ще има мачове, в които да правим равен или да загубим. Най-важният мач за Левски остава този с НАП. Най-важно е да изчистим Левски от всички задължения и да градим отбор, с който на 100% да се борим за титлата", завърши Наско Сираков.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Левски отнесе сериозна глоба след победата над Пирин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички