"Говорих с него": Валери Божинов успокои всички около Левски - гарантира оставането на най-важния играч


"Говорих с него": Валери Божинов успокои всички около Левски - гарантира оставането на най-важния играч
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

6276 0

Един от най-популярните български футболисти Валери Божинов успокои всички привърженици на Левски. Той сподели, че най-важният футболист на "сините", а именно техният капитан, ще остане в клуба. Разбира се, става въпрос за Андриан Краев.

Появиха се спекулации около неговото бъдеще, като дори шампионът и хегемон в последните години у нас Лудогорец имаше интерес. Припомняме, че неотдавна "орлите" закупиха от Левски Ноа Сонко Сундберг. Според Божинов обаче до нов трансфер няма да се стигне и Краев остава в Левски.

"Говорих с него. Искам да успокоя всички, че той ще продължи да играе за Левски. Не вярвам, че ако Анди не подпише, ще остане на пейката. Младото поколение искат отношение, да видят, че се вярва в тях, да чуят хубави думи.

Мисля, че разговорът, който Анди ще проведе с Наско Сираков, Даниел Боримиров, Христо Йовов или треньора Николай Костов, ще бъде спокоен и няма да има заплахи. И четиримата са много интелигентни. Против съм това, че който не подпише, трябва да остане на пейката. Финансовата страна е също много важна, но не говорим за милиони" - сподели той за "блиц".

Наскоро пък Валери Божинов разказа как е заобичал Левски и призна, че не се срамува от снимката му с екипа на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички