Деветката на Левски: Целта е да сме шампиони, най-много ме мотивира да играя срещу ЦСКА


Деветката на Левски: Целта е да сме шампиони, най-много ме мотивира да играя срещу ЦСКА
Снимка: Levski.bg

1257 0

Една от бразилските звезди в състава на Левски - Рикардиньо, разкри, че се чувства отлично като футболист на "сините". Деветката на тима от "Герена" посочи още пред "Дома на футбола" по Diema Sport, че целта пред клуба е да стане шампион, а най-мотивирано играе срещу ЦСКА.

Думите на Рикардиньо

"Засега съм щастлив от постигнатото. Знам, че мога да бележа повече и да помагам на отбора. Затова съм на стадиона и тренираме усърдно, за да се подобряваме във всеки аспект. С Роналдо имаме силна връзка и сме приятели. Живеем един до друг и идваме заедно на тренировка, даже и излизаме заедно", посочи бразилецът.

"Той реши, че иска да подражава на Кристиано Роналдо. Ако си спомняте, португалецът празнуваше с Марсело в Реал Мадрид, така че по техен пример решихме и ние да го направим. Забавляваме се на терена, защото все пак футболът трябва да носи радост, както на нас, така и на феновете".

"Очаквам много труден мач с Черно море, защото вървят много добре в първенството. Ще спечелим с помощта на публиката на нашия стадион. В последния мач ги победихме, вкарах и два гола, защо и да не се повтори резултатът. Не е много приятно, защото някой трябва да бъде извън групата. Трябва да се раздаваш и да тренираш по най-добрия начин, като ще се получат нещата по-лесно".

 

"Бих писал 8 по десетобалната система за сезона на Левски дотук. Липсват ни понякога резултати. Ще пиша 10, ако изпълним нашата цел и мечта – да станем шампиони. Във всеки мач излизаме с тази идея. Така приляга на клуб като Левски. В двубоя срещу Айнтрахт атмосферата беше невероятна".

"Най-неудобно се чувствам срещу Елитон. Най-много ме мотивира да играя срещу ЦСКА, а най-техничният играч в Левски е Уелтън, а най-бърз е Роналдо. Петрис има най-добър стил на обличане, а най-лош Уелтън. Ще вкарам 20 гола в първенството този сезон, а любимата ми храна е шопската салата", добави Рикардиньо.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Асими Фадига си пожела да вкара фамозен гол на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички