Фадига: Левски играе, за да стане шампион... Дано вкарам такъв гол на ЦСКА (ВИДЕО)


Фадига: Левски играе, за да стане шампион... Дано вкарам такъв гол на ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: Lubomir Asenov / LAP.bg

1921 0

Един от двамата нови в Левски през лятото - Асими Фадига, даде любопитно интервю за "Мачкаст" след първите му няколко месеца в столичния гранд. 

Припомняме ви, че французинът предизвика фурор с попадението си срещу Айнтрахт, което донесе престижното реми за "сините". То бе първото му за Левски, а същото си пожела и в дербито с ЦСКА

Фадига разказва за попадението, че го реализира с доза късмет, след като дори не е погледнал към вратата при удара си. Той споделя, че животът му се променя след гола в мрежата на Трап. 

Коментарът на Фадига

"Животът ми се промени. Най-вече заради българските фенове. Видях колко хора направих щастливи с този гол. Това бе първият ми мач, пред толкова много хора и в толкова важен мач.

Въобще не гледах към вратата и не видях къде е вратаря при удара ми. Беше инстинктивно. Така го усетих, имах добър контрол над топката и реших да стрелям. 

Мачът беше отдавна. Мисля, че не ни стигна ефикасност и повече вяра, въпреки че това бе Айнтрахт. Той е по-добър от нас като отбор, но виждате какъв мач направихме в София. Трябваше да играем с по-голямо самочувствие и вяра.

Много се надявам Левски да стане шампион - за това играем. Убеден съм, че може да стане, въпреки че играем мач за мач. По принцип се надявам всеки мач да вкарвам голове, дори и не толкова красиви (бел. ред. като този срещу Айнтрахт), но знам, че най-важните мачове са срещу Лудогорец и ЦСКА. Дано повторя този гол срещу ЦСКА в следващия мач", сподели едно от двете нови попълнения в Левски. 

Вижте анонсираната промяна за мача на Левски в Русе!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички