Дарлан благодари на Бог, и не само, за гола и заяви: Развалихме настроението на феновете


Дарлан благодари на Бог, и не само, за гола и заяви: Развалихме настроението на феновете
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1154 0

Полузщитникът на Левски - Дарлан Мендес, изрази радостта си от дебютния гол, който вкара за тима. Бразилецът реализира единственото попадение в мача с Ботев (Враца) и донесе трите точки на "сините".

"Искам да благодаря на Господ за това, щастлив съм заради този гол, който вкарах, но най-вече, че спечелихме. Беше изключително важно да вземем тези три точки и да затворим сезона по този начин.

Така или иначе, имахме серия, която не беше успешна, дължим доста на феновете, защото и на тях вече развалихме настроението. Сега вече е време да заредим батериите, да починем, да си дадем сметка, да се фокусираме и да стартираме с по-добър хоризонт", започна коментара си той пред "Диема спорт".

"Много съм щастлив, разбира се, каза той за своето попадение. - Имаше и такава възможност, видяхте, днес бях малко по-напред. Разбира се, аз имам тази характеристика и качествата, трябва ми малко адаптация, да свикна малко с моите съотборници, и всеки мач да се подобрявам".

"За всеки спортист е важно да прави добри мачове, да вкарва голове, затова сме тук, затова сме отбор. Трябва да благодаря на моите съотборници, на треньорския щаб, на всички, които са около отбора, защото ми дават увереност и ми помагат, дори днес да вкарам", завърши Дарлан. А ето според кой бивш треньор на тима Левски е още в битката за титлата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички