Даниел Боримиров преди Левски - Айнтрахт: Апетитът идва с яденето


Даниел Боримиров преди Левски - Айнтрахт: Апетитът идва с яденето
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4773 0

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров говори след успеха с 2:1 над Апоел Беер Шева. Както е известно, чрез него "сините" си осигуриха плейофен дуел с Айнтрахт Франкфурт, а залогът е влизане в груповата фаза на Лигата на конференциите.

На първо място Боримиров отличи страхотната подкрепа, която отборът получи от привържениците. Колкото до звездния сблъсък, който предстои срещу германския тим, Боримиров сподели, че Левски ще даде най-доброто и "каквото стане", но все пак отсече и че "апетитът идва с яденето".

Мисля, че напълно е заслужена победата. Прекланям се пред нашата феноменална публика, която днес беше 12-ия играч. За пореден път тя напълни стадиона и не спряха до последната секунда да подкрепят отбора. Надявам се все така да сме заедно.

Апетитът идва с яденето. Първо, трябва да се възстановим за мача, който ще е следващият четвъртък. Ще се опитаме да дадем най-доброто от нас пък каквото стане" - сподели Боримиров. Един от младите футболисти на Левски пък призна, че винаги излизат за победа, дори срещу Айнтрахт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички