Цунами от Левски обясни прякора си и обяви: Добро цунами съм, не нося жертви


Цунами от Левски обясни прякора си и обяви: Добро цунами съм, не нося жертви
Снимка: Levski.bg

4397 0

Бранителят на Левски Вендерсон де Фрейтас Соареш-Цунами разясни откъде е дошъл прякорът му. Бразилецът разказа за трудното си детство, което е преминало в бедност, и че малко преди да стане професионален футболист, е загубил баща си. В негова чест той си е обещал да доведе мечтата си докрай.

"Още в първата тренировка ми го дадоха съотборниците, защото бях като цунами в защита - бърз и влизах здраво в единоборствата. Дори приятелите ми ме наричат така", сподели футболистът пред "Диема спорт".

"Аз обичам да казвам, че съм доброто цунами, не взимам нищо със себе си, не събарям къщи и не взимам жертви", поясни Соареш.

Бразилецът сподели, че е проучил добре Левски, преди да премине в клуба, като са го спечелили пълните трибуни и атмосферата. Парите също имали значение, но те не са всичко във футбола, смята той.

Цунами показа, че работи върху научаването на българския език и каза на български: "Искам да остана тук, по-добре е, но морето не е по-хубаво от бразилското, по-студено е". В същото интервю Цунами показа, че добре е разбрал значението на дербито с ЦСКА - ето какво каза за мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички