Тити: Не знам в кой от двата случая Мъри казва истината, изненадва ме търпимостта на Мило Борисов


Тити: Не знам в кой от двата случая Мъри казва истината, изненадва ме търпимостта на Мило Борисов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

18139 0

Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов коментира нашумелите теми около футболния Левски. Той не е съгласен с доводите на вече бившия старши треньор на "сините" Станимир Стоилов, с които напусна.

Папазов отбеляза, че не може да си представи как Мъри и Мило Борисов могат да имат различия. Освен това сподели категорично, че в нито един момент от престоя на Стоилов при "сините" отборът не е бил ощетяван от компанията-спонсор.

"Аз смятам, че това не е факт. Категорично не мога да си представя, че между Станимир Стоилов и Мило Борисов може да има различия. Мъри е силен характер. Не мога да повярвам, че има такива различия, защото Мило Борисов беше очарован от обаждането на Мъри преди мача с Локомотив, че му благодари за всичко, което спонсорът е изпълнявал.

Изненадва ме изключителната търпимост, воля, амбиция и характер на г-н Мило Борисов да продължава да стиска зъби. Не знам в кой случай от двата Мъри казва истината – в телефонния разговор или на пресконференцията.

Дебело подчертавам, че нито за момент в периода, в който Станимир Стоилов е бил треньор на Левски, по никакъв начин неговият отбор не е бил ощетен от компанията-спонсор. Напротив – бяха платени два високоструващи лагера" - заяви Тити за "Дома на футбола".

По-рано през деня пък имаше друга "синя" гледна точка. От "Левски на левскарите" изброиха "лъжите на Сираков" и заговориха за заем, който е дал на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички