ЦСКА - Левски по ТВ: В колко часа и къде да гледаме финала за Купата на България?


ЦСКА - Левски по ТВ: В колко часа и къде да гледаме финала за Купата на България?
Снимка: LAP.bg

21402 0

Дългоочакваният ден настъпи - 15 май ще се окаже решаващ за един от двата български гранда... ЦСКА и Левски се изправят един срещу друг във ФИНАЛА за Купата на България!

На 21 април "червените" отстраниха Славия след изпълнение на дузпи, а на 22 април "сините" преодоляха шампиона на България Лудогорец. Това означаваше само едно - Левски и ЦСКА ще играят на финал за Купата за първи път от 17 години.

*През 2005 г. Левски победи ЦСКА с 2:1, а сега армейците са актуалният носител на трофея, след като през 2021 г. спечелиха финала срещу Арда Кърджали (1:0).

ОБЗОР: КОЛКО ПЪТИ И КОГА ЦСКА И ЛЕВСКИ СА ИГРАЛИ ФИНАЛИ ЗА КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ?

Еуфорията бе толкова голяма, че пуснатите в продажба над 36 000 билета за стадион "Васил Левски" бяха изкупени за броени часове и сега очакванията са, че ще станем свидетели на невероятно шоу по трибуните, каквото родният футбол не е виждал от дълго време насам!

Главен съдия на сблъсъка ще бъде Никола Попов, макар и ръководството на ЦСКА да изпрати остра декларация във връзка с назначаването му, а след нея да последва и отговор от страна на Станимир Стоилов.

През настоящата кампания в Първа лига "червени" и "сини" играха три пъти помежду си - на 26 септември (9 кръг) "армейците" победиха с 2:1, а след това на 6 март (22 кръг) и на 17 април (27 кръг от плейофите) голове не бяха отбелязани и точките бяха поделени.

ПРЕЗ СЕЗОН 2021/22: Колко пъти Никола Попов е ръководил мачове на двата тима и как са завършвали те?

Студиото преди мача ще стартира в 15:00 ч., а ФИНАЛЪТ за Купата на България ще започне в 17:00 часа и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 1". Ако нямате възможност да го гледате - следете развоя на ЦСКА - Левски НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички