ЦСКА се разгневи след назначението на Попов: Не искаме той да свири с Левски!


ЦСКА се разгневи след назначението на Попов: Не искаме той да свири с Левски!

2810 0

ЦСКА се разгневиха на взетото решение от съдийската комисия към БФС за назначението на Никола Попов, който трябва да свири предстоящия финал от Купа на България срещу Левски. "Червените" настояха с категоричност, че не желаят Попов да свири тази среща, след като има други "качествени родни рефери", които могат да се справят с това предизвикателство.

Ето съобщението на клуба от "Армията":

Армейци,

ЦСКА търпя, търпя всички неразбории с организацията и билетите покрай предстоящия финал за Купата на България, но днес чашата преля. Смятаме, че назначаването за главен съдия на Никола Попов залага „бомба“ в очаквания с интерес от милиони привърженици сблъсък. Общоизвестен факт са приятелските отношения на рефера с наставника на съперника Станимир Стоилов. 

Отделно от това, имаме други сериозни притеснения и основания да смятаме, че в подобна среща с огромен залог главният съдия може да се превърне в главен герой. А имайки предвид ударите срещу нашия тим и аршина, с който мери БФС напоследък, не е трудно да предположим, че предпоставките и причините да бъдем ритуално посечени са налице.

В тази връзка, клубът ни декларира своята категорична позиция и желание Никола Попов да не свири този мач. Смятаме, че има и други качествени родни рефери, които биха се справили с успех с това професионално за тях предизвикателство.

Призоваваме БФС и ПФЛ да реагират по най-бързия начин за да не се нажежава допълнително обстановката и нека такова голямо дерби протече в рамките на феърплея, както на терена, така и по трибуните.

Още информация за финала ЦСКА - Левски може да откриете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички