ЦСКА 1948 - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?


ЦСКА 1948 - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?
Снимка: БГНЕС

3160 0

Днес от 17:30 часа ЦСКА 1948 посреща Левски в столичното дерби на 16-ия кръг в Първа лига. Този двубой ще сложи край на кръга в първенството.

"Сините" в неприятна серия

С едва една победа в последните си пет двубоя, "сините" се намират в дупка. Успехът бе над Черно море (1:0), но мачът срещу ЦСКА 1948 е гостуване в Бистрица, а всички помнят колко добре играха „червените“ в първия мач между двата отбора този сезон. Той завърши с победа за Ивайло Чочев и компания.

Треньорът на Левски Николай Костов ще заложи сред титулярите на Джавад ел Джемили. Испанецът с марокански корени имаше травма и не игра в последните два мача на тима - загубата с 1:2 от Берое в Стара Загора и нулевото равенство с Арда. 21-годишният футболист обаче вече тренира на пълни обороти със своите съотборници и наставникът на столичани ще може да разчита на него днес.

В каква серия са домакините?

Домакините са в серия без загуба в последните си 6 шампионатни мача. В тях обаче момчетата на Николай Панайотов записаха само 2 победи. Треньорът днес не може да заложи на наказания Елитон Джордж, както и на контузените Реян Даскалов, Джонатан Перейра, Стоян Стоичков и Евгений Сердюк.

Коя телевизия предава мача?

Двубоят ЦСКА 1948 - Левски започва в 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". Можете да следите битката и НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички