Кога се връща Уелтън? Даниел Боримиров в дълъг разговор с бразилеца


Кога се връща Уелтън? Даниел Боримиров в дълъг разговор с бразилеца
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

2861 0

Левски е без най-силния си офанзивен футболист и това се забелязва. "Сините" не спечелиха нито един от двата мача до момента, в които Уелтън не играе поради контузия. Те първо загубиха от Берое (1:2), а след това не успяха да си отбележат гол с Арда (0:0).

Отборът ще бъде без него в поне още няколко мача, като най-реалистично изглежда да се върне след Нова година, но надеждите на всички в клуба са да е на линия за мача с Локомотив Пловдив, информират колегите от "Дспорт".

Те оповестиха и любопитно действие на бразилеца. Той е бил на заниманието на своите съотборници преди дербито срещу ЦСКА 1948. По време на него е провел дълъг разговор с изпълнителния директор в клуба Даниел Боримиров.

Уелтън намери как да помага на Левски въпреки контузията

Посочва се още, че Уелтън, който е с разкъсани кръстни връзки на глезена на левия крак след мача с Черно море, е надъхал сериозно своите съотборници. Това важи особено за неговите сънародници в тима.

Очаква се скоро да свали медицинския ботуш и да започне възстановяване. Джавад Ел Джемили пък тренира на пълни обороти с останалите. Преди дербито пък треньорът на ЦСКА 1948 се закани на Левски и отсече, че не се интересува от Уелтън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички