От лазарета на терена: Контузен в Левски се завръща като титуляр срещу ЦСКА 1948?


От лазарета на терена: Контузен в Левски се завръща като титуляр срещу ЦСКА 1948?
Снимка: БГНЕС

1494 0

Спортно-техническият щаб на Левски получи добра новина, ден преди визитата си на ЦСКА 1948. "Сините" отново ще могат да разчитат на Джавад ел Джемили в своите редици.

Отново в игра

Треньорът на столичани - Николай Костов, дори ще заложи на испанеца с марокански корени още от първата минута за гостуването в Бистрица, твърди "Тема Спорт".

Нападателят пропусна последните 2 срещи на тима в елита. Поради контузия той не взе участие при загубата с 1:2 от Берое в Стара Загора, както и при нулевото реми с Арда миналата седмица. Той обаче вече провежда занимания на пълно обороти и е на разположение за наставника на отбора.

Рокадите

Костов все още не е решил къде точно да използва възпитаника си. Пред него стоят 2 варианта. Първият е позицията зад нападателя, където е и Андриан Краев. Това предполага оставянето на скамейката на Асими Фадига, който в последните срещи далеч не убеждава с изявите си.

Вторият е Ел Джемили да застане на крилото за сметка на Марин Петков, който също не очарова с формата си. Двубоят във вторник (07.11) е с начален час 17:30 ч.

Същевременно конкурент на Джемили поднови тренировки със "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички