Треньорът на ЦСКА 1948 се закани на Левски и отсече: Не ни интересува Уелтън


Треньорът на ЦСКА 1948 се закани на Левски и отсече: Не ни интересува Уелтън
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1242 0

Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори преди дуела срещу Левски от 16-ия кръг на родната Първа лига. Той се изказа със самочувствие и призна, че тимът му ще гони победата срещу "сините".

Освен това Панайотов коментира някои от своите футболисти, които бяха с проблеми преди срещата. Това са Емил Виячки, Реян Даскалов и Стоян Стоичков, като последните двама от тях няма да играят.

"Утре, когато излезе стартовият състав, ще разберем (бел. ред. на въпрос дали Виячки ще е титуляр). Реян Даскалов все още се лекува, а Стоян Стоичков има мускулна травма" - сподели Панайотов.

Треньорът бе запитан да коментира и отсъствието на голямата звезда на съперника Уелтън, който лекува травма. Все пак той заключи, че това не го интересува и най-важното е как ще играе отборът му.

"Очакванията ми са да излезем мотивирани, да покажем добро лице, да опитаме да се надиграваме с Левски и да излезем като победители в мача. Левски играе доста добър футбол. Имаха възходи, в някои мачове не успяха да победят, но се от отборите, които опитват добър футбол. Трябва да покажем лице, за да победим. Ако не покажеш лице и характер в този мач, няма как да вземеш мача.

Нас като цяло не ни интересува Левски с кого ще излезе. Ние им наблюдаваме всички мачове. Не е само Уелтон, съставът им е окомплектован. Няма да излезем по друг начин заради липсата на Уелтон. За тях може да е липса, но нас не ни интересува и е важно ние как ще играем.

Със сигурност не излизаме в мачовете за равенство. Стараем се отборът да надгражда, да стоим добре в атака, да се надиграваме. Нашата цел не е да чакаме отборите. Имаме добри футболисти, с които да се противопоставим срещу всеки отбор и нашата цел в домакинските мачове е да победим. В някои мачове не се получи и трябва да променим това нещо, за да бъдем ефективни" - каза още Панайотов.

В Левски пък гласят доскоро контузен за титуляр срещу ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички