"Дано всичко е нормално и да вкараме 2-3 гола на Левски"


"Дано всичко е нормално и да вкараме 2-3 гола на Левски"
Снимка: БГНЕС

1728 0

В 16-ия кръг от българската Първа лига ще се състои интригуващ двубой между два столични отбора. Един срещу друг се изправят Левски и ЦСКА 1948. Гостуването на "сините" на стадион "Витоша" в Бистрица ще се състои във вторник от 17:30 часа.

От "червения" лагер вече дадоха своето мнение преди срещата. Защитникът Емил Виячки също говори пред медиите, като призна, че ЦСКА 1948 ще опита да се надиграва с Левски, но и допълни, че съперникът има добри футболисти.

"Ще излезем да се надиграваме с Левски. Отборът има достатъчно добри футболисти и ако излезем и се раздадем напълно, ще стигнем до победата. Левски играе добър футбол, но и ние имаме добри футболисти и ще излезем да се надиграваме.

Не мога да кажа каква е рецептата. Важното е да се раздадем на 100% и с малко повече късмет, ще се поздравим с победата" - каза Виячки. Освен това той коментира темата с отсъствието на Уелтън, а за финал отсече, че се надява ЦСКА 1948 да вкара два-три гола на Левски.

"Уелтън е един от най-добрите чужденци футболисти в България. Може би е плюс за нас, че няма да играе. Левски има достатъчно добри футболисти и мисля, че има кой да го замени.

Важното е отборът да излезе и да не допусне гол. В предни позиции имаме достатъчно добри изпълнители. Не знам защо, малшанс ли, какво е, че не вкарваме достатъчно. Надявам се утре всичко да е нормално и да вкараме 2-3 гола" - завърши Виячки.

Разбира се, пред медиите говори и неговият наставник Николай Панайотов. Старши треньорът на ЦСКА 1948 се закани на Левски и отсече, че не го интересува Уелтън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички