Българин, водил Левски, е вариант за нов треньор на "сините" от лятото


Българин, водил Левски, е вариант за нов треньор на "сините" от лятото
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

21089 0

Български специалист също е вариант за нов треньор на Левски през лятото. Според вестник "България Днес" в ръководството на клуба са обсъждали името на Димитър Димитров-Херо, който към момента се бори да не изпадне начело на Спартак (Варна).

Тъй като шансовете за спасение на тима са малки, най-вероятно Димитров ще бъде свободен след края на сезона. На този етап обаче на "Герена" само обсъждат различни кандидатури, но преговори с никого не са водени. Причината е, че ако изпълни поставените му цели, временният треньор Елин Топузаков ще получи поста за постоянно.

Задачата пред легендата на Левски е да класира тима за евротурнирите. Това бе задачата, която "сините" гонеха и със Станимир Стоилов начело. В момента столичани са на четвърто място, а тази позиция ще даде право на участие в плейофа за Лига на конференциите.

26-кратните шампиони на България са на 5 точки от третото място, което дава директна евроквота. На тази позиция се е настанил тимът на ЦСКА 1948, срещу който Левски играе в първия плейофен кръг на Първа лига.

Според предишни слухове Левски търси успял треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички