Левски търси успял треньор и е готов да му плаща повече от на Стоилов?


Левски търси успял треньор и е готов да му плаща повече от на Стоилов?
Снимка: Levski.bg

17815 0

На няколко пъти вече в различни медии се появи информация, че Левски ще търси чуждестранен треньор, ако Елин Топузаков не докаже, че заслужава поста за постоянно. Дори се появи твърдение, че агентът Лъчезар Танев търси следващия наставник на "сините" в Испания.

Какъв треньор търсят Левски?

Днес "Тема спорт" излиза със своя информация за евентуалния чуждестранен треньор на родния гранд. Според тях на "Герена" търсят авторитетен треньор, който да е от Западна Европа, да има добра кариера, подплатена с успехи. Така ръководството би могло да убеди феновете, че е намерен достоен заместник на напусналия Станимир Стоилов.

Солидна заплата

При ангажирането на търсения човек от Левски са готови да му плащат и солидна заплата. Тя дори ще надвишава възнаграждението на Мъри Стоилов. Любимецът на феновете получаваше на "Герена" по над 25 000 евро месечно, което не е лесно за закъсал финансово клуб като "сините".

Кой и откога търси нов треньор?

Ръководството на столичния клуб търси нов наставник в последните дни и седмици. В търсенето участват мажоритарният собственик Наско Сираков и изпълнителният директор Даниел Боримиров. Не такава бе информацията на "Мач Телеграф" по въпроса с треньора, пусната преди дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички