Разкриха плановете на Славиша Йоканович след Динамо - влиза ли Левски в тях?


Разкриха плановете на Славиша Йоканович след Динамо - влиза ли Левски в тях?
Снимка: Getty Images/Gulliver

9461 0

Левски не е сред опциите за следваща месторабота на сръбския треньор Славиша Йоканович. Това става ясно от публикация на руския сайт "Sport 24", който се позовава на източник, запознат със ситуацията.

Както е известно, слуховете гласят, че Йоканович ще се раздели с Динамо Москва в края на сезона. Наставникът, водил "сините" през 2013 година, беше спряган отново за клуба след напускането на Станимир Стоилов. Изглежда обаче 54-годишният сърбин няма намерение да работи отново на "Герена".

"Договорът на Йоканович с Динамо няма да бъде удължен, треньорът не изпълни поставените задачи. Славиша планира да се върне в Сърбия.

Сред опциите за продължаване на треньорската му кариера е възможен вариант с връщане в Партизан. Също така има шанс да застане начело на сръбския национален отбор или да отиде в първенството на Катар или Саудитска Арабия", споделя източникът на руската медия.

Йоканович оглави Динамо през лятото на 2022 година, а в момента отборът заема седма позиция в руското първенство. Ето кого предлага Емил Велев за постоянен треньор на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички