Спартак без треньора си Димитър Димитров, Черно море без легенда за варненското дерби


Спартак без треньора си Димитър Димитров, Черно море без легенда за варненското дерби
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2480 0

Варненското дерби между Черно море и Спартак Варна чука на вратата. "Моряците" приемат у дома, на стадион "Тича" вечния си съперник в двубой от 30-ия кръг на Първа лига.

Билетите за големия мач са вече в продажба, а атмосферата обещава да бъде впечатляваща. На стадиона на "зелено-белите" се очакват пълни трибуни, които да създадат истински празник в града.

Сред играчите и хилядите фенове обаче няма да присъстват две много важни фигури за двата отбора.

Спартак без треньора си

Треньорът на "соколите" Димитър Димитров - Херо няма да може да наставлява своите възпитаници от скамейката. Това стана ясно след решенията на Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз, от които стана ясно, че специалистът е санкциониран с 900 лв. и един мач поради нездържани реакции.

Дербито без "зелено-бял" любимец

Срещата няма да наблюдава и любимецът на привържениците на Черно море Матиас Курьор. Бившият нападател на варненци сподели за това в социалните мрежи.

"Много хора ме питат дали ще гледам дербито. Моят отговор е не. Наистина най-много съжалявам, че не играх това дерби в кариерата си на "Тича" пред моя публика. Разбира се, че искам победата на Черно море, но като гледам такъв мач ще ме заболи много сърцето. Варна е зелено-бяла", написа таранът в своя Фейсбук профил.

Кои ще са отсъстващите на терена за "соколите" коментира самият Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички