Босът на Славия: Много хора използват феновете на Левски за мероприятията си


Босът на Славия: Много хора използват феновете на Левски за мероприятията си
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2299 0

Членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов използва поредната си публична изява, за да изсипе обвинения и упреци към останалите клубове в Първа лига. Разбира се, той не подмина "любимата" си жертва Левски, като този път атакува част от техните фенове.

"Феновете на Левски бяха в услуга на Борисов. Много хора използват тези фенове за собствени мероприятия. Аз мога да сваля шапка на футболния фен, ако подкрепя своя отбор безрезервно. Тук не говорим за спорт, а за израждане на всичкото това нещо", заяви Стефанов днес.

"Само феновете на Славия не са платени. Били малко - не са малко – много са и наистина обичат Славия. Големите са срещу парата. "Ето Ви пари да направите скандал на мача България – Англия, да направите клуб в провинцията", каза още президентът на Славия.

Под секирата на известния с критиките си човек от управлението на футбола ни попаднаха и много други от членовете на българския елит. Стефанов не пропусна и ЦСКА, като заяви, че техният собственик Гриша Ганчев "пробутва" Димитър Бербатов за президент на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички