Венци Стефанов с яростен и саркастичен коментар за "искрите" между Левски и ЦСКА


Венци Стефанов с яростен и саркастичен коментар за "искрите" между Левски и ЦСКА
Снимка: Lap.bg

4910 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изказа своята гледна точка за интервюто на Стойчо Младенов от снощи и коментира пред "Sportal" позицията на Левски от миналата седмица. Босът на "белите" се съгласи с едно от твърденията на треньора на ЦСКА, но за сметка на това обвини Младенов, че "тръгва по линията на "сините"":

"Стойчо Младенов е прав да негодува срещу ВАР, но това е проблем в по-глобален аспект. Смятам, че ВАР развали самия дух на играта, накъса я. Не става въпрос дали е Кабаков, или Табаков, за мен ВАР е една измишльотина, която на всичко отгоре ние, клубовете, трябва да плащаме", започна Стефанов.

"Иначе Стойчо е вечно недоволен, това е ясно. Не очаквайте да го видите някога задоволен! Той все мрънка за нещо, а и като цяло ЦСКА тръгва по линията, която Левски следва от десетилетия - все нещо им пречи, вечно всичко и всички са срещу тях. Глупости! Да си видят проблемите. Стойчо да се съсредоточи върху отбора си, а не да коментира властта, правителството и т.н. Той е треньор, не му е работа да коментира властта. Бил готов да поведе "червената" армия - къде ще я поведе? И колко души наброява "червената" армия? Взеха да намаляват нещо. Върху това да помисли. Който ще тръгва срещу правителството, не лае толкова, а действа", продължи президентът на Славия и коментира идеята за нов стадион на "армейците":

"Песимист съм за построяването на модерен стадион на ЦСКА. Покрай нашия проект се запознах с всички изисквания на УЕФА - трябва да има над 1000 паркоместа, три захода към стадиона, търговска част и т.н. Не виждам как това ще стане на стадион "Българска армия". Там има само един път - откъм БНР, който не е много широк. Как ще стане това? С парашути ли ще ги спускат на "Армията"".

"Знаете ли под територията на стадиона какви кабели минават? Освен това хората на Ива от Германия бяха някакви бушони, тези дано са други, за да не размотават Гришата. Колко пари хвърлихме за проекта, за адвокати! И накрая нищо. Смятам, че в рамките на "Армията" може да се направят някакви промени, има нужда от такива, но в Борисовата градина да се изгради стадион, който да покрие всички изисквания на УЕФА, ми се струва кауза пердута".

След това дойде ред и на Левски...

"От Левски пуснаха декларация, че винаги били встрани от политиката… Боже! Не знам какво да кажа… Най-добре да си заровят главите дълбоко в пясъка, но да внимават, че им лъсват задниците! Леле! Като никога не са имали общо с политиката, да кажат нещо за новата им трибунка. Защо нямат козирка? Да продължавам ли? Стига глупости! Левскарите винаги са онеправдани. А истината е друга!", заяви Венци Стефанов и подчерта:

"В Славия от 1995 г. досега не е получена дори 1 стотинка от държавата. И нямаме 1 лев задължение! Това е истината. На "Герена" да говорят каквото си искат. Ние не дължим на никого 1 лев, а другите, дето прибират от държавата, дължат милиони".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички