Мъри Стоилов в Кюстендил: Съществуваме благодарение на феновете ни


Мъри Стоилов в Кюстендил: Съществуваме благодарение на феновете ни
Снимка: скрийншот

1206 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов призна, че клубът съществува благодарение на своите фенове. Специалистът говори пред клубната телевизия по време на посещението на "сините" в Кюстендил, което е част от обиколката на клуба в България.

"В нашите фенове цял живот е царял ентусиазъм. Надявам се сега да бъде по-силен, защото клубът не е в най-доброто си положение както спортно-технически, така и финансово. Задължени сме да носим радост на хората, както бе в мача с Ботев, за да можем още повече да разпалим искарата у феновете. Тя достатъчно дълго гори, ние сме длъжни да поддържаме огъня на високо ниво", заяви Мъри.

"Надявам се с общи усилия Левски да се върне там, където е бил. Виждаме хората, че имат достатъчно ентусиазъм, това ми е втора обиколка. Те са достатъчно активни, достатъчно помагат, денонощно го правят. Съществуваме, благодарение на привържениците", допълни той. Запитан дали е реалистично отборът да мисли за място в топ 6 на Първа лига, Стоилов заяви: "Твърде рано е за сметки. По-важно е да се класираме за евротурнирите. Това ще е равносилно на шампионска титла". А на какво са готови ръководните фактори на "Герена", за да спасят Левски четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички