Венци Стефанов: Гришата пробутва Бербатов за президент на БФС


Венци Стефанов: Гришата пробутва Бербатов за президент на БФС
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3232 0

Членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов обвини собственика на ЦСКА Гриша Ганчев, че пробутвал Димитър Бербатов за нов президент на футболната централа. На пресконференция днес президентът на Славия продължи словесната си война срещу бившия нападател на България.

"Гриша Ганчев каза, че трябва да дойдат младите. Кои са тези млади хора? Тези, които той ги пробутва. БФС е секта според Гришата. А ти, бе, байчо, като беше допреди 3-4 години в тази секта, какво прави? Защо тогава някой друг не дойде и да предостави някаква смислена програма?", заяви Стефанов по повод думите на Ганчев отпреди няколко дни:

"Как няма да подкрепим Бербатов, това там е секта, не е футболен съюз – изгнила система! Как няма да го подкрепим! Трябват млади и неомърсени хора. Друг е въпросът дали ще свърши работа, но Мартин и Стилиян са там".

"Бербатов не иска да помага на футбола, а да управлява. Да си управлява бентлито! Какво направи Бербатов? Колко пари е дал за футбола? Тези хора само са взимали от футбола", каза още членът на Изпълкома. Ето за какво по-рано Стефанов пак нападна ЦСКА. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички