Венци Стефанов: Ще видим неправомерно спонсорираните докъде ще стигнат


Венци Стефанов: Ще видим неправомерно спонсорираните докъде ще стигнат
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

3044 0

Загадъчно изказване направи Венцеслав Стефанов след равенството с ЦСКА 1948. Президентът на "белите" обяви, че някои отбори в Първа лига са били "неправомерно спонсорирани", но не даде да се разбере кой точно визира.

"Оценката ми за сезона е много добра. През втория полусезон ни предстои много работа. Почти всички отбори са със изравнени сили, но сега ще се види тези, които бяха спонсорирани неправомерно, докъде ще стигнат", коментира членът на Изпълкома на БФС след мача, който изглежда на живо.

Стефанов засегна и въпроса с думите на Кирил петков в подкрепа на Димитър Бербатов. Според него политикът не бил казал точно това, което му се приписва, и не бил запознат със ситуацията.

"Всички имаме грешки, не само Боби. Трябват хора с опит, които знаят за какво става въпрос. Аз и преди съм казвал Бербатов защо не може да работи с Боби Михайлов. Той не е дошъл нещо да направи, да помогне, той е дошъл да управлява. Можеш да управляваш, когато знаеш материята по същество. Но за организация, за подготовка, за издръжка, за поддържане на бази, на хора, на деца. Спекулира се с това с детско-юношеския футбол. Не искам да коментирам случаите с подкупите по време на Конгреса, ако има пак Конгрес, ще видите какъв ще бъде резултатът, защото нещата не са така, както им ги представят“, отсече клубният президент. Повече за неговата теория за подкупи на конгреса на БФС можете да прочетете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички