Борислав Цонев за Мъри Стоилов: Опитват се да вкарат напрежение в Левски


Борислав Цонев за Мъри Стоилов: Опитват се да вкарат напрежение в Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2192 0

Футболистът на Левски Борислав Цонев бе избран за Играч на месеца в българската Първа лига, след като получи 9 журналистически гласа. Втори остана Юрген Матей с 6, а трети се нареди Мартин Камбуров с четири.

"Благодаря на хората, които са гласували за мен, на моите съотборници и клуба. Със сигурност смятам, че Левски ще стане по-силен. Последно време резултатите не бяха задоволяващи. Мисля, че след паузата ще направим по-добри резултати", заяви Цонев след получаването на наградата и се върна на победата срещу Локомотив София:

"Победата ни дава спокойствие, тъй като напрежението беше огромно преди този мач. Загубихме от Лудогорец и ЦСКА, но не мисля, че заслужавахме да губим трите точки. Радвам се, че победихме Локомотив, дано започнем с добрите игри и да побеждаваме".

Наскоро пък се появиха слухове, че Станимир Стоилов не е доволен от близнака, а той ги коментира така:

"Като цяло винаги в Левски и ЦСКА има спекулаци. Може би се опитват да вкарат напрежение, но на нас такива неща не ни влияят. Ако има нещо, Стоилов е такъв човек, че ще ни извика и ще ни го каже. Предпичитаме да мислим за футболните неща!".

"Доста неща промени (б.р. - Стоилов). Най-важното - дисциплина, организация на играта не само на терена, но и в съблекалнята. Резултатите на този етап не са задоволителни и за него, и за нас, но работим, изпълняваме неговите указания и се надявам много скоро да видим ефекта", добави още националът на България.

В този материал можете да научите повече за "футболния път" на новото попълнение на "сините" - Хосе Кордоба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички