Иво Ивков посочи за какво ще отидат средствата от кампанията с членските карти


Иво Ивков посочи за какво ще отидат средствата от кампанията с членските карти
Снимка: Getty Images

1630 0

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков призова феновете отново да подкрепят финансово клуба посредством подновяването на членските им карти и привличане на нови участници в кампанията. Той посочи, че едно от приоритетните за погасяване задължения на клуба, са тези към НАП.

"Имам и лицето, и самочувствието да призова феновете за невиждана активност в новата кампания. Клубът има нужда от това. Най-важните ни партньори са нашите привърженици. Затова тази уникална кампания следва да се доразвие. Моля всички с членски карти да ги подновят и да привлечем нови участници в кампанията. Клубът в един момент ще се отблагодари по подобаващ начин", заяви той на днешното събитие на "сините".

"Събраните средства ще бъдат използвани за най-належащите нужди на клуба, да получим глътка въздух, клубът да няма проблеми с лицензирането, да си стъпи здраво на краката и да започне ренесансът, развитието на Левски, така, че да върнем съвсем скоро, ако не титлите и купите, да сме в борбата за тях непрекъснато. Ще бъдат използвани по много направления, не мога да ви кажа всичките, но там, където е най-належащо, за спасяването на клуба", уточни той.

"Разбира се, че към НАП е едно от приоритетните ни задължения. Още повече, че от него пряко зависи лицензът на клуба. Имаме огромни за момента за нашия стандарт ежемесечни средства, които трябва да изплащаме. Целта е не само да ги покрием тях, а след време, когато покажем с кампании именно като тази какъв силен инструмент е Левски, колко важна е тази синя общност за бизнеса на всеки един наш бъдещ партньор, да привлечем такива партньори, че час по-скоро да изпълним цялото задължение, защото, за съжаление, лихвите са ужасяващи", каза още Ивков. Повече за кампанията можете да научите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички