С грижа за хората: Левски отваря ваксинационен център


С грижа за хората: Левски отваря ваксинационен център
Снимка: Sportlive.bg

1097 0

ПФК Левски се включва в кампанията по ваксиниране срещу Ковид-19, съобщават от клуба. "Сините" ще обособят помещение непосредствено до клубната експозиция, което ще служи за ваксинационен център.

Както е известно, според новите здравни разпоредби на футболен мач вече ще се влиза само след представяне на сертификат за ваксинация или отрицателен PCR тест.

"Следвайки своята социално отговорна политика като клуб, който освен спортен е и социален феномен, обединяващ любовта на хиляди българи, ПФК Левски ще се включи в кампанията по ваксиниране срещу Ковид-19.

Съвместно със Столична регионална здравна инспекция в Сектор "А" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", непосредствено до клубната експозиция, ще бъде обособено помещение, което ще служи за ваксинационен център. Той ще бъде на разположение на всички левскари, жители на района и граждани, които биха искали да се ваксинират.

Ваксинационният център ще работи от 13:30 до 18:30 часа на 20, 21, 22 и 23 октомври. В него медицински служители ще разполагат с всички налични на територията на България ваксини, от които гражданите ще могат да избират.

Вярваме, че в отговорността за собственото ни здраве и това на околните, се корени висшата ценност, която трябва да изповядваме като граждани", съобщават от клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички