"Аларма" на "Герена": Левски може да остане без точки в актива си в българската Първа лига


"Аларма" на "Герена": Левски може да остане без точки в актива си в българската Първа лига
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

8639 0

От началото на сезон 2021/22 в българска Първа лига грандът Левски е изиграл единадесет мача и има точно 11 точки - 3 победи, 2 равенства и 6 загуби.

"Тема спорт" съобщава днес, че има реална възможност тимът на Станимир Стоилов да остане без точки в актива са, а причината е известна на всички запалянковци...

Изданието твърди, че има реален сценарии, при които "сините" ще останат с 0 точки в първенството, тъй като бившият наставник на отбора Петър Хубчев има право във всеки един момент да поиска от клуба погасяване на задълженията към него. Левски загуби делата, които водеше срещу треньора и ако не може да изплати заплатите на Хубчев, по правилник ще бъде наказан с отнемането на 11 точки!

На този етап представители на Palms bet водят разговори с Петър Хубчев, за да го убедят да отложи с още малко получаването на парите си и по този начин да даде време на Левски да уреди отношенията си с него чрез изплащане на сумата на по-малки вноски.

Според "Тема Спорт" става въпрос за сума от порядъка на над половин милион лева, която е непосилна за клуба в този момент. 

А ето и какво каза новият изпълнителен директор на клуба относно казуса с Хубчев!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички