Боримиров се преклони пред феновете: Ако успеем другата седмица, ще е радост за цяла България!


Боримиров се преклони пред феновете: Ако успеем другата седмица, ще е радост за цяла България!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2312 0

Зарадвахме половин България, ако не и повече. Това заяви изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров след равенството 1:1 с Айнтрахт Франкфурт в първи мач от плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите. "Сините" играха силно и бяха възнаградени с късен изравнителен гол на резервата Асими Фадига.

"Всички наши привърженици са радостни от играта. Играхме на предела на възможностите през цялото време. Зарадвахме половин България, ако не и повече. Левски отдавна не е показвал такава игра. Радвам се, че от мач на мач играем по-добре и го показваме срещу отбор като Айнтрахт Франкфурт, който е мерило в световния футбол. Нека се порадваме тази вечер на равния резултат, да си отпочинем и ще се готвим на реванша. Не съм изненадан", започна той.

"Целта е да радваме нашите фенове, да пълним стадионите, където и да играем, пък каквото стане. Левски е показвал чудеса, не се е отказвал, показа го в последните два мача. Господ ни помогна, когато си честен и коректен, и съдбата помага. Отличен 6.

Поздравявам феноменалната ни публика, прекланям се пред феновете. Победите обединяват хората. Като извадим цифрите на Общото събрание, ще разберат хората за какво става въпрос, колко усилия полагаме да ощастливим нашите хора", продължи Боримиров.

"Огромна е ролята на треньора. Ники Костов промени изцяло философията на игра на Левски. Всички остават доволни от това как играе Левски. Левски винаги се бори докрай. Ако успеем другата седмица, ще е радост за цяла България“, завърши директорът на "сините". А ето какво каза Наско Сираков след мача. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички