Борбата на Станимир Стоилов за програмата в Първа лига дава резултат?


Борбата на Станимир Стоилов за програмата в Първа лига дава резултат?
Снимка: levski.bg

2298 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов е един от най-големите критици на сегашната програма, по която се провежда българската Първа лига. Оказва се, че борбата му може да доведе до резултат - това става ясно от думите на Атанас Караиванов - президент на Професионалната футболна лига.

"Добре е нещата да бъдат обсъдени навреме и да бъдат внесени навреме. Това е най-студената седмица през тази зима и тя провокира подобни мисли. Миналата година на 13 февруари първенството се поднови с отложени мачове. Като цяло самата зима е по-мека. Това не означава, че решението е най-доброто.

Във време, когато е много студено, да не говорим за замръзналите терени, да се играе качествен футбол е почти невъзможно, а да се присъства на стадионите е едно изтезание" - започна той пред dsport.

"Всяка една идея, която може да доведе до нещо, което е в полза на първенството е добре дошла. Преди време лятната и зимната пауза бяха по-големи. Идеята беше да се съкратят много.

Затова се навлезе по-дълбоко в декември и се взе решение да се стартира през февруари. Преди първенството се подновяваше последният уикенд на февруари" - сподели още Караиванов. Той разкри и че Великден "подарява" на българската аудитория дербито ЦСКА - Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички