Време е! Левски зарадва феновете с билети за тежкия мач във Велико Търново


Време е! Левски зарадва феновете с билети за тежкия мач във Велико Търново
Снимка: levski.bg

3244 0

Левски обяви на официалния си сайт, че пуска в продажба билетите за първия двубой след подновяването на шампионата. Както е известно, той ще се състои във Велико Търново поради наказание. Мачът с Черно море е в събота, 11-и февруари, от 17:30 часа.

Ето какво написаха "сините":

Левскари,

От днес в продажба са билетите за мача от 19-ия кръг на Първа лига срещу „Черно море“ в събота, 11 февруари от 17:30 часа на стадион „Ивайло“ във Велико Търново! Цената на пропуските за всички сектори е 20 лева и се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в мрежата на Eventim!

Всички абонаментни карти за стадион „Георги Аспарухов“ ще ВАЖАТ за срещата във Велико Търново, като притежателите им ще имат възможност сами да изберат сектор на стадион „Ивайло“, на място в деня на мача.

В събота, 11 февруари билети ще се продават от 11:00 часа до края на първото полувреме на касите на стадион „Ивайло“.

Феновете на отбора гост ще могат да си закупят пропуски от касата пред сектора за гости, която ще отвори един час и половина преди началото на мача.

За улеснение на привържениците, които ще посетят срещата с деца до 14 г., прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането на стадион „Ивайло“.

САМО ЛЕВСКИ!" - гласи съобщението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички