Великден "подарява" ЦСКА - Левски на родните запалянковци


Великден "подарява" ЦСКА - Левски на родните запалянковци
Снимка: Emona Tsoncheva / Vladimir Stoyanov / LAP.bg

3820 0

Председателят на Професионалната футболна лига - Атанас Караиванов, коментира заформилия се казус около част от дербитата в Първа лига, които изглежда ще бъдат засегнати от предстоящите поредни парламентарни избори на 2 април. 

Както по-рано през седмицата започна да се спекулира, "Вечното дерби" няма да се проведе през уикенд, а даже напротив, като Караиванов дори назова един от най-възможните варианти в "Спортното шоу на Дарик радио".

"Кръговете се изместват, като два кръга ще се играят повече. Нямам да имаме междинен кръг март. След изборите ще се продължи с 25 кръг и дербито ЦСКАЛевски е от 26-ия кръг, който отиде на Великден. В 28-ия кръг е другото голямо дерби ЦСКА – Лудогорец.

Два кръга повече са изместени през април и май. ЦСКА – Левски е най-нормално да играят понеделник, 17 април", сподели специалистът относно календара на първенството през пролетта.

Именно 17 април, понеделник, се явява денят след Великден.

"Клубовете искат повече кръгове април и май, когато е по-топло. Там са и мачовете за Купата. Това ще бъде показателно как могат да издържат отборите", допълни по темата Караиванов.

Вижте какво се случва с билетите за Берое - ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички