Божков пред Папазов: Докато сте ти и Наско в Левски, няма да си искам парите!


Божков пред Папазов: Докато сте ти и Наско в Левски, няма да си искам парите!
Снимка: БГНЕС

75977 0

Бившият член на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов разказа какво си е говорил с бившия собственик на клуба - Васил Божков, когато му е гостувал в Дубай. Той отговори на въпроса дали бизнесменът се е отказал документално от парите, които клубът има да му дава.

Папазов разясни, че е отишъл да се срещне с Божков в деня, в който е празнувал сребърна сватба с жена си и ѝ благодари, че е проявила разбиране. Баскетболният треньор уточни, че е прекарал 2 дни в Дубай, като по 5-6 часа на ден е прекарвал с бизнесмена.

"Разговорите ни бяха човешки, знам кой му се е обадил да му каже "Не ги давай на Тити", не му се сърдя. Акциите са на Левски все пак. Отидох и водих много дълги разговори, по 5-6 часа на ден. Той ми каза: "Тити, знаеш, че не съм поискал нито от тебе, нито от Наско нищо.

Аз съм изхарчил 20 милиона за годината, в която бях в Левски. С ясната амбиция, че искам да спра тази хегемония на Лудогорец, с ясната амбиция, че аз съм левскар, че мога да си го позволя и че ще го постигна. Няма нищо, което не съм постигал в живота", разказа Папазов пред gerena.bg.

"За всички изхарчени пари, които са за текущи разходи, не искам една стотинка. И няма да поискам стотинка, докато сте ти и Наско. Но ако дойде богат собственик, най-нормалното е да поискам това, което съм изчистил, за да функционира Левски правилно", допълни известният фен на Левски.

Папазов уточни, че има около 15 милиона лева, които Божков е платил заради Левски, но те не са били за оперативни разходи. Той цитира намиращия се в Дубай богаташ, че е казал, че не иска да печели от Левски. А ето какъв съкрушителен за Левски SMS е изпратил Божков, когато 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички