"Последната надежда умря": Божков със съкрушителен СМС към Марков за съдбата на Левски


"Последната надежда умря": Божков със съкрушителен СМС към Марков за съдбата на Левски
Снимка: Ilian Telkedzhiev LAP.bg

167776 0

Бившият конституционен съдия Георги Марков даде пространно интервю преди европейската квалификация между Унгария и България в понеделник вечер. 

Срещата ще се проведе в Будапеща от 21:45 часа българско време, а двубоя ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg! Именно и в унгарската столица живее известният политик през последните години, като използва момента да сподели мнението си по куп интересни теми от столицата на Унгария.

Той сподели и нови подробности около съдбата на Левски през последните години под формата на история с бившия собственик на клуба - Васил Божков, с който са си разменили СМС-и в близкото минало. 

Историята на Марков за Божков

"Тръгнах за Божков да говоря и се отплеснах. Та, когато стана историята с „Еврофутбол“, той ми писа един смс. Аз първоначално не го видях, пътувах за Нареченските бани. И гледам смс от Божков. Когато той стана собственик на Левски, му бях написал: „Ти си последната ни надежда!“. Той тогава не ми отговори и аз си помислих, че сигурно си е сменил телефона. Когато стана тази история с „Еврофутбол“, аз получих смс от него, защото ме е търсил и не съм го чул. И то ми написа: „Жоро, последната надежда умря“. После се чухме и му викам: „Какво се е случило?“. Отговори ми: „Оставам без Еврофутбол, а остана ли – няма да давам пари за Левски“. 

Тогава още разбрах, че не мога с нищо да помогна, не можех да се бъркам в тези работи на прокуратурата. Но Васил беше човек, който можеше да издържа Левски. След това Наско Сираков направи голям патриотичен жест, голям левскарски жест да поеме клуба. Защото да поемеш клуб, когато нямаш собствени сили, каквито Чорни имаше навремето, е много трудно. И ако ти ме питаш каква е рецептата Левски да се развива, а не да кара като сега на мускули, на фенове, на легендарния Наско, на треньорските умения на Мъри, трябва да има собственик с размаха на Чорни", разказва Марков пред БЛИЦ Live.

Ето каква е последната позиция на Сираков към дълговете на Левски към Божков!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички