Божинов за Хубчев: Напускането му е най-хубавото нещо след края на коронавируса!


Божинов за Хубчев: Напускането му е най-хубавото нещо след края на коронавируса!
Снимка: БГНЕС

2507 0

Бившият футболист на Левски Валери Божинов коментира новината за уволнението на треньора Петър Хубчев, като отправи сериозни критики към него. Това не е първият път, в който Божинов атакува наставника, като именно при него напусна след втория си престой на "Герена". 

"Това трябваше да се случи много отдавна, виждате как играе Левски, няма победа толкова време. Хубчев така и не осъзна, че това е Левски и трябва да залага на атакуващ футбол, а не само да се брани, дори срещу доста по-слаби отбори. Напускането му е най-хубавото нещо след края на коронавируса! Хората са казали, че каквото посееш, това ще пожънеш. Видяхте как постъпи с мен, как постъпи с Ники Михайлов... с българските футболисти и като цяло с Левски.

В същото време докара някакви чужденци, които взимат големи заплати, а дори не попадат в групата и не играят. Изненадвам се донякъде, че сега иска голяма неустойка от клуба. Не може в този труден момент за Левски, в който феновете отделят от залъка си, за да спасят клуба, той да иска такава голяма неустойка, при положение, че нищо не е постигнал в Левски", заяви той пред "Блиц".

Освен това го обвини в неблагодарност, че не е показал нужно уважение и към феновете, и към играчите. "Всички храним семейства, но семейства хранят и феновете, които отделят всеки месец от заплатите си и от парите, с които преживяват. Ето аз дори оттук отделих от заплатата си, за да може Левски да се спаси. Левски не е просто отбор, Левски е кауза и в Левски не може да забогатееш, а само да се превърнеш в легенда като накараш милионите фенове да те запомнят с добро"

Знам, че дори не е отишъл да поздрави момчетата в съблекалнята и да си каже довиждане с тях, както правят нормалните треньори, когато си тръгват. Държи се сякаш Левски му е длъжен! За какво му е длъжен клуба на него? За победите и красивата игра ли? Които въобще ги няма", коментира Валери Божинов.

"Забравя как идваше на стаж във Флоренция, как му помагах, докато още се учеше да бъде треньор. Тогава беше помощник на Стоичков, видя как работи Чезаре Прандели и как се работи в такъв клуб. Аз бях винаги до него, но той тези работи много бързо ги забравя. Сега с искането на тази неустойка, той за пореден път показва, че не разбира какво е Левски и е в клуба единствено заради парите".

А кой ще излъчат привържениците да бъде техен представител в Надзорния съвет на клуба вижте тук. 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички