Reuters: Две загуби доведоха до треньорска рокада в Левски


Reuters: Две загуби доведоха до треньорска рокада в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1548 0

Няколко авторитетни издания - Reuters, Мundo Deportivo и Eurosport, отразиха треньорската рокада в Левски. Както е известно, вчера от "синия" клуб обявиха, че новият треньор е Георги Тодоров, като се водят разговори за раздяла с Петър Хубчев.

"На 56-годишния му бе показана вратата, след като Левски претърпя домакинско поражение с 1: 0 срещу шампионите Лудогорец в петък, когато националната лига се възобнови, с след това загуби с 2:0 от Локомотив Пловдив в полуфиналния двубой на полуфинала в Купата на България. Левски се се смъкна на четвъртото място в лигата с 46 точки. Лудогорец оглави класирането с 58 точки, девет пред Локомотив Пловдив и ЦСКА-София", отразиха международните медии.

Под ръководството на бившия национален селекционер 'сините" са спечелили едва 51,5% от мачовете, които са изиграли. Хубчев е водил тима в 33 двубоя във всички турнири. Резултатите на специалиста са 17 победи, 8 равенства и 8 загуби. В тези срещи "сините" вкарваха средно по 1,51 попадения (50 гола). Появи се информация, че Хубчев не иска да подаде оставка, а е настоял да му се плати неустойка (подробности тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички