Божинов: Петър Хубчев е страхливец и не работи с хора, които имат мнение


Божинов: Петър Хубчев е страхливец и не работи с хора, които имат мнение
Снимка: БГНЕС

3753 0

Нападателят Валери Божинов отново говори за раздялата с Левски, като атакува наставника Петър Хубчев, както и други хора от ръководството на "сините". Божинов напусна "Герена" точно, след като Хубчев пое отбора.

"Как приех раздялата с Левски ли? Със сигурност не ми е било приятно, но гледам напред. Животът е кръговрат. Това, което се случи с мен, може да се случи и с Хубчев в утрешния ден. Гледайки играчите, които взима, не съм видял да е уцелил досега. Най-добрият футболист е Живко Миланов, Ники Михайлов е по-добър вратар от черногореца. Костов за мен е по-добър нападател и от Дени Алар, и от Робърта. Селекцията им куца, не ми харесва. По-добре да даде шанс на българите. Без Жиката и Горанов отборът ще падне с 50%.

За Георги Дерменджиев трябва да питате Павката Колев. Той е компетентен и разбира, той беше човекът, който доведе Дерменджиев, после каза, че не го е искал. Такива спомени имам. Павката Колев знае най-добре. Трябва да си мъжкар, коректен, директен, искрен. На Дерменджиев не му дадоха шанс да работи в Левски, а начинът, по който го освободиха беше непрофесионален", заяви Божинов пред "Спортал". 

"Когато Левски стане шампион, ще поканя Цеца. Въпрос на време е, сигурен съм, че отборът отново ще бъде шампион. Защо не когато се връчва титлата, на стадиона да не е Цеца. Обещавам, че ще я поканя - да пее на връчването на купата на Левски. Човек не трябва да се самозабравя! Няма да крия, че тогава помолих Хубчев да остана в Левски и да завърша кариерата си там, но явно съм му пречел. Според мен той е страхлив човек, страхливец е. Има страх дори и от самия себе си. Страх го е да работи с хора, които имат мнение, хора като мен. Аз казвам каквото мисля. Говоря искрено, такъв човек съм", каза още нападателят, който тренира със Септември.

А какво е обещал Златан Ибрахимович на Божинов в Ювентус - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички