Бивши звезди на Левски ще помагат за "синята" селекция


Бивши звезди на Левски ще помагат за "синята" селекция
Снимка: Официален сайт на Левски

1480 0

Бившият защитник на Левски Игор Томашич ще помага на клуба за зимната селекция, пише "Тема Спорт". Хърватинът е препоръчва на "сините" играчи от местното първенство. Това ще бъдат млади таланти, които ще могат да бъдат взети като свободни агенти, и такива, които няма да искат големи заплати.

43-годишният Игор поддържа отлични отношения със собственика на Левски Наско Сираков. Той дори е дал мнението си за привличането на "Герена" на Борислав Цонев. Както е известно, юношата на Левски носеше фланелката на Интер (Запрешич), преди да реши да се завърне в родния си клуб. Този тим изпадна миналия сезон от хърватския елит. Боби обаче имаше добри изяви за него и бе основна фигура.

А агентът на Цонев е близък на бившия защитник на "сините".Седрик Бардон е друг от генерацията на Левски отпреди над 10 години, които очакват включване, за да помагат на Сираков при по-нататъшната му работа относно селекцията. Французинът обаче не е дал своята позиция за едно от новите попълнения на "сините" - Тома Даске. На "Герена" не са очаровани от качествата му, но заплатата му е относително ниска, защото подписа двегодишен договор.

Седрик Бардон се занимава с бизнес в областта на логистиката, но е изразил готовност да дава информация на хора от Левски за свободни футболисти от френското първенство. Той премина при "сините" през 2005 година със свободен трансфер след кратък пробен период, а през 2009-а се върна на "Герена" от Анортозис.

Наскоро пък стана ясно, че Славиша Стоянович е отказал на два отбора, за да поеме Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички