Люпко Петрович пожела на Левски да се завърне в Лига Европа и коментира ЦСКА


Люпко Петрович пожела на Левски да се завърне в Лига Европа и коментира ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1368 0

Бившият наставник на ЦСКА, Литекс и Левски Люпко Петрович коментира треньорските рокади в двата отбора, като пожела успех и на "сини", и на "червени".

"Разбира се, че следя ситуацията в българския футбол. Там мина голяма част от кариерата ми. Водих Левски, Литекс и ЦСКА. Не познавам в детайли Бруно Акрапович, но знам какви резултати постигна в Локомотив (Пловдив). Дали ще успее и в ЦСКА - времето ще покаже. Има качества. Убеден съм, че ще пипа здраво. Доказал се е като такъв специалист и едва ли ще изневери на себе си", сподели носителят на КЕШ с Цървена звезда.

"Хубаво е, че ЦСКА успя да влезе в групите на Лига Европа. Добре е за българския футбол да има два представителя. Дано скоро и Левски се върне там. Това трябва да им е приоритетна задача на "Герена". Дали Бруно Акрапович може да запише поне една победа в оставащите три мача в групата? Защо да не може. Даже и две дори. Футбол е това - всичко е възможно", добави Петрович.

"Четох и чух, че Златомир Загорчич е бил вариант за ЦСКА, но си е преценка на ръководството защо не се е стигнало до неговото назначение. Него го познавам и като играч и като треньор. Постигна добри неща в Славия, работи успешно преди това и във Войводина", завърши сърбинът.

Междувременно, бе потвърдено, че дербито между Левски и ЦСКА през следващата седмица ще се играе без публика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички