Славиша Стоянович отхвърлил две оферти, за да дойде в Левски


Славиша Стоянович отхвърлил две оферти, за да дойде в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1210 0

Новият наставник на Левски Славиша Стоянович говори пред словенска медия за това защо е приел да се върна в Левски и какви са приоритетите пред него в момента. Стоянович смята, че клубът не е в толкова тежко положение, колкото изглежда отвън. Той увери, че веднага е приел офертата на "сините", въпреки че е имал още две предложения. 

"Левски има много хора, много фенове и такава атмосфера, каквато може да бъде тук, се среща рядко, рядко се вижда. И така, това са някои основни неща за това защо се върнах. Познавам екипа горе-долу доста добре, ние сме в добри отношения, енергията е добра. Това беше лесно решение, въпреки че имах и две други предложения по това време. И финансово по-добре и по всякакъв друг начин, но заради горното реших да вляза в ролята на треньор Левски", заяви Стоянович пред 24ur.com.

"Що се отнася до останалата част от работата, която не е треньорска, не бих искал да коментирам прекомерно на този етап, защото все още трябва да се стиковаме. Понастоящем това е оставено на заден план заради вируса, който присъства в клуба и се занимаваме и с някои други здравословни проблеми, така че тези неща са приоритет в момента", добави още той.

Междувременно стана ясно, че още един футболист на Левски е заразен с коронавирус (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички