Бивш футболист на Левски "скочи" на Фадига и Дарлан, оневини Андриан Краев


Бивш футболист на Левски "скочи" на Фадига и Дарлан, оневини Андриан Краев
Снимка: Getty Images

7766 0

Бившият футболист на Левски Михаил Вълчев даде интервю пред "Тема Спорт" след изпуснатата победа при гостуването на Локомотив София от 18-ия кръг на Първа лига:

"Постоянно се повтаряме, но слабостите остават. Играта в защита на "сините" не бе концентрирана. В момента с тези халфове отборът трудно ще създава положения и ще побеждава", започна той.

"Отново ще обърнем внимание и на Рикардиньо, който се изключва от играта и не е комбинативен, а в "Надежда" направи и сериозен пропуск с удара си отблизо в гредата. Левски игра с голямо желание, но явно това са възможностите на тима в момента. Не може да изискваме нещо повече от играчите".

Вълчев не е впечатлен и от изявите на Асими Фадига и Дарлан: "Фадига и Дарлан… такива футболисти има в България и няма какво да се привличат от чужбина. Но "сините" трябва да играят по-добре, липсва лидер, плеймейкър. Играчи, които да имат въображение и да измислят нещо в предни позиции".

Той коментира и казуса с капитанската лента, след като Левски постави интересен рекорд в това отношение: "Невиждано. Първо беше неправилно, когато Станимир Стоилов я даде на 18-годишно момче в лицето на Пламен Андреев. Обикновено лентата е на ръката на футболист, дал много на клуба, има качествата да е водач и е спечелил доверието на съотборниците си. Не са добре нещата, но не знам кой ги решава".

Михаил Вълчев се изказа и за случая "Андриан Краев": "Остава сега да го набедят, че умишлено не иска да играе. Грешка на ръководството бе, че по-рано не му предложи договор. Сега, когато остават месеци до края на контракта, всеки ще действа по този начин. Той беше основен играч, покриваше голям периметър, отнемаше топки, а и вкарваше решителни голове. Сега явно вече е демобилизиран".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Все още имаме сили" - Уелтън написа 4 изречения след издънката на Левски в "Надежда"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички